Флагман.бг Време е да уравновесите кармата, натрупана в миналите ви

...
 Флагман.бг Време е да уравновесите кармата, натрупана в миналите ви
Коментари Харесай

Пълния езотеричен хороскоп на Алена

 

Флагман.бг

Време е да уравновесите кармата, насъбрана в предишните ви прераждания, ето ги препоръките на Алена

ОВЕН

Вгледайте се в себе си. Не бива да бягате от проблемите и да прибягвате до вълшебства. Във връзка с условията на новото време, налагащи ви по-свободни контакти в интимната и междуличностната сфера, осъзнайте, че посредством злото, причинявано от магиите си вредите и не си помагате.

ТЕЛЕЦ

Бъдете себе си. Постигнете равновесие сред външното си изражение и вътрешното си наличие, като намерите пътя на уравновесено държание измежду обществото, не противоречащо на личното ви “Аз ” освен това без да прибягвате до помощта на Силите на Мрака.

БЛИЗНАЦИ

Уж живеете умерено, само че сте обезпокоени и напрегнати. Проблеми в връзките и в професионален проект и в брака мъчно ще разрешите безболезнено, само че ще търсите метод да блокирате всичко благодарение на вълшебства. Това ще бъде голяма неточност, която ще удари по вас самите.

РАК

Ще се почувствате актуализирани и възродени. Неразбориите остават в предишното и не се постанова да търсите помощ от магове и гадатели. Съдбата ви оказва помощ в устрема ви да развиете ново мислене и да се приспособите към новото време създавайки свои правила и идеали в зоната на Светлината.

ЛЪВ

Лъчите блаженство и самочувствие. Бъдете виновни към дейностите си и поставените ви задания. Време е да уравновесите кармата, насъбрана в предишните ви прераждания, отчасти или изцяло пренесена в сегашния живот, само че без намесата на вълшебства, а с правилни диалози през този месец.

ДЕВА

Въпреки че сте подготвени на всичко, с цел да имате естествени връзки с близките, не ви удава. Ще сте критикарски настроени. Няма да позволите нито на роднините, нито на приятелите си да живеят отвън открития публичен ред, макар че и вие постоянно сте отвън него. Не бива да действате с принудително енергийно въздействие.

ВЕЗНИ

Преоткрийте себе си. Постигнете равновесие сред своето висше и низше начало, само че без да прибягвате до вълшебства. Възможно е да се превърнете в догматици, без никакъв късмет за развиване. Ще възприемате живота единствено като незадълбочено външно изражение.

СКОРПИОН

Агресивни сте, само че не поради близките, а поради човъркащото ви подозрение в нечия уместност. Ще се борите с непрекъснати вътрешни спорове. Ако поработите над егото си, ще съумеете да изчистите и минусите си без да вините за тях изработката на магия върху вас.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки че сте хора, подготвени да летят към новото и незнайното, живеете в застой. Започнете да се развивате в благозвучие със своето време и да не деградирате, поради непростим консерватизъм. Справете се с вътрешните си врагове - гневът, яростта, злината, слабоволието, негативното отношение към обществото, без намесата на Мрака.

КОЗИРОГ

Погледнете в себе си, направете анализ на възприятията и мислите си. Време е да се заемете с всеобхватното филтриране на вашата персона, основавано на законите, заложени в развиването на Духа. Тръгнете по пътя на себепознанието, с цел да стъпите на твърда почва и да не допускате неточности във усещането ви за света.

ВОДОЛЕЙ

Силните сте и го знаете. Имате опция да изградите съвършенство в междуличностните си връзки без да трупате отрицателна карма. В живота ви е допустимо да се случат непредвидени събития, свързани с наличието на кармични врагове и изработката на вълшебства, в случай че сте ги заслужили с ваши дейности.

РИБИ

Времената са разнообразни от тези, в които сте имали прераждания и изискват от вас дейности, разнообразни от визиите ти и вътрешната ви настройка. Трудно ще ви бъде да се отърсите от традициите на предишните си прераждания, поради условието да постигнете кармична отплата. Ще се наложи съществено да поработите върху своята смяна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР